HORARI i PUNTUALITAT


HORARI LECTIU:

Per a tot l’alumnat del Centre, tant d’Infantil com de Primària,

l’horari és de 9:00 a 14:00 hores.

Per raons pedagògiques, us pregam a tots que sigueu el màxim de puntuals a l’hora de portar i de recollir els fills a l’escola, tot fomentant la importància que té el fet de ser puntual. Els retards s’han de justificar.
Les portes del Centre s’obriran sobre les 8:50h i, es tancaran a les 9:10h. Aquesta norma no s’ha d’entendre com una possibilitat per arribar sempre tard (l’escola comença a les 9 en punt), sinó que és simplement una cortesia per quan passa alguna situació extraordinària (problemes de trànsit, …) S’ha d’entendre que l’alumnat que arriba tard es converteix en una molèstia per a la resta de la comunitat educativa que compleix amb les seves obligacions, ja que destorben el normal funcionament de les classes.

ENTRADES:

Tots els alumnes faran files per cursos al pati de davant de l’escola, entraran per la porta principal del centre i pujaran a les aules per torns i acompanyats dels seus mestres. Els familiars no han d’accedir a l’interior del Centre sense motiu justificat, i en tot cas ho han de fer un cop ha entrat tot l’alumnat.

SORTIDES:

Els alumnes d’Educació Infantil es recolliran en el pati davanter de l’escola, avisant a les mestres.

Per a recollir l’alumnat d’Educació Primària els familiars esperareu al pati davanter o al carrer, deixant espai davant les portes per tal de facilitar la recollida dels infants.

En cap cas ni per qualsevol motiu no s’ha d’entrar a recollir l’alumnat a l’interior del centre per evitar qualsevol tipus d’obstrucció i altres perills.%d bloggers like this: